Vergoedingen

De Praktijk Heemstede adviseert u een aanvullende ziektekosten-verzekering af te sluiten. Alleen de aanvullende verzekering kent een dekking van fysiotherapie, manuele therapie en alternatieve therapieën zoals bioresonantie en acupunctuur. Vanuit de basisverzekering wordt fysiotherapie vergoed indien er sprake is van een chronische aandoening (voorkomend op de lijst van Borst) én indien 20 behandelingen vanuit privé of vanuit een aanvullend pakket zijn betaald.

Na afloop van iedere maand worden er rekeningen verstuurd. Aangezien De Praktijk Heemstede met vrijwel alle verzekeraars een overeenkomst heeft kunnen rekeningen rechtstreeks worden ingediend. Sommige declaraties, zoals acupunctuur en bioresonantie mogen wij niet rechtstreeks declareren: hiervoor ontvangt u dus een rekening, per post of via de mail, waarna u de kosten kunt verhalen op uw verzekering. De vergoedingen hiervoor kunt u vinden op www.zorgwijzer.nl/vergoeding/acupunctuur.

Certificeringen

In De Praktijk Heemstede worden behandelingen op afspraak toegepast die voldoen aan de normen binnen de diverse beroepsverenigingen en genootschappen waar De Praktijk Heemstede bij is aangesloten. De Praktijk Heemstede is Big-geregistreerd en hanteert tarieven volgens de landelijke normen van de beroepsverenigingen en genootschappen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 023–5291642.

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige