Bioresonantietherapie

Gebruikmakend van lichaamseigen (biologisch) magnetische frequenties (resonanties) wordt er door middel van speciaal ontworpen apparatuur, door meting aan vingers en tenen, een uitstekende indruk verkregen over de algehele energieverdeling in het lichaam: waar de sterke en zwakke punten zitten wordt door de meting duidelijk gemaakt. Hierin kan dan, eenvoudig met behulp van dezelfde apparatuur, de balans worden hersteld, waardoor klachten verdwijnen of verminderen.

  • Direct contact met een specialist

  • Professionele begeleiding

  • Persoonlijk behandelplan

  • Geen verwijsbrief nodig

Naast het herstellen van de energie/vermoeidheidsklachten, is de behandeling van voedingsintoleraties een van de meest voorkomende. Ook emotionele blokkades, immunologische belastingen, eventuele lichamelijke belastingen na inentingen, slaapstoornissen, etc. zijn over het algemeen goed te behandelen. Optimalisering in energie kan vóór, tijdens en na een chemobehandeling vindt steeds vaker plaats. Dit levert vaak ook een betere verwerking door het lichaam van chemobehandeling op en dus minder kracht- en energieverlies.

Behandeling van eczeem bij kinderen bijvoorbeeld is (kind)vriendelijk en pijnloos. Aan de hand van het verhaal van de ouders (en kind) en de basismeting wordt er een strategie voorgesteld: eerste behandeling, adviezen, controle- of vervolgbehandeling. Bioresonantie wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 023–5291642.

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige