Zitten sommige medewerkers niet meer lekker in hun vel? Laat hun productiviteit te wensen over? Is iemand om wat voor reden dan ook, uit balans? Dreigt een medewerker uit te vallen? Hebben werknemers moeite met de fysieke terugkeer op de werkvloer?

Kortom, zijn er mentale of fysieke problemen en wilt u als verantwoordelijke graag een bijdrage leveren aan het welzijn van uw medewerkers? Als werknemer, als leidinggevende, als ondernemer; we hebben er allemaal mee te maken. Een investering die loont!

Bij De Bedrijfspraktijk ben je aan het juiste adres om duurzaam en impactvol samen te werken aan je gezondheid en welzijn.

Onze missie

Gelukkige, veerkrachtige, vitale en bevlogen mensen die energieker en productiever zijn, minder snel uitvallen en daardoor duurzamer inzetbaar.

Onze visie

We zien de mens als één geheel. Alles hangt met elkaar samen en heeft dus invloed op elkaar.
Onze sessies, trainingen en workshops zijn dan ook gericht op het totale welzijn, zowel mentaal als fysiek.

Hoe?

Wij voelen ons betrokken bij het succes van onze cliënten. Samen werken, samen resultaat.

We hebben het verschil gemaakt bij een brede groep klanten door vanuit onze veelzijdige disciplines, beproefde technieken en methodes toe te passen. We brengen kennis, ervaring en plezier.

Individueel en/of groepsgewijs worden mensen, waar én zoveel mogelijk nog preventief begeleid en ‘opgeleid’.

70-90% van de welvaartziekten bijvoorbeeld, zijn te voorkomen met een gezonde leefstijl en inzet op persoonlijke ontwikkeling.

Om met ons samen te werken is geen verwijzing nodig. We hebben geen wachttijden, maken heldere afspraken en hanteren korte lijnen. De kosten zijn via de werkkostenregeling fiscaal aftrekbaar onder ‘gerichte vrijstellingen’.

Ons aanbod

We starten met een intake. Hierin krijgen we helder wat de behoefte is. Vervolgens kun je kiezen voor het instappakket of we stellen een maatwerkmodule samen. Ook kun je kiezen voor Een van onze workshops: bijvoorbeeld ’Beter in je vel’: een actieve workshop op weg naar een gezonde(re) leefstijl. Dit is aan te passen naar diverse thema’s.

De trainingsmodule optimaal resultaat uit samenwerking’: teamleden worden getraind hoe ze met minimale inspanning maximaal resultaat in samenwerking faciliteren en transitieprocessen in goede banen leiden. Het is een gezamenlijk proces met een enorme impact op effectieve samenwerking. Inzichtelijke en praktische training.

Een in-company spreek-uur

Je kunt binnenlopen bij een van ons voor advies, luisteren of meedenken, maar ook loop je binnen om je hart te luchten, even hardop te denken of om te sparren bijvoorbeeld.

1 op 1 coaching- of beweegsessies

Op kantoor, in het bedrijf, buiten of in ons multidisciplinair centrum in Heemstede.

Het team

Marion Colin

Gecertificeerd leefstijlcoach, met achtergrond in zakelijke dienstverlening. Ik geloof erin dat met kleine aanpassingen we grootse resultaten kunnen boeken. www.colinleefstijlcoaching.com

Angela Kurstjens

Pilates & Yoga-docent, mijn specialisatie: mensen in beweging brengen, hen weer leren contact met hun lichaam te maken. Leren voelen wat kan en wat (nu even) niet kan. Ik verbind de Oosterse bewegingsleer met de Westerse ideeën van bewegen. https://praktijkheemstede.nl/Angela-Kurstjens

Lisette Thans

Gecertificeerd coach en gespecialiseerd in teamontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ik werk vooral systemisch en combineer dit met heel praktische trainingen. lisettethans.nl

Drs. Maarten Thans

Gespecialiseerd in stressmanagement, mentale en fysieke coaching. Ik werk vanuit het bio-psycho-sociale model wat leidt tot een integrale, holistische, aanpak. Dit is impactvol en duurzaam. https://praktijkheemstede.nl/stressmanagement

Spreken onze diensten je aan en wil je meer informatie? Of wil je ons ontmoeten? Wij jou ook!

Contact ons op 023–5291642 of via info@debedrijfspraktijk.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 023–5291642.

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige