Shift Happens Trail

Een ambitieuze en avontuurlijke ontdekkingsreis naar persoonlijke antwoorden onder leiding van drs. Maarten Thans.

Na mijn aanvankelijke scepsis ten aanzien van de verhalen over wat Afrika met je doet, ben ik dat zelf gaan onderzoeken. Tijdens twee wandel-trails in Umfolozi heb ik de kracht van loslaten en eenvoud kunnen ervaren. Bovendien droegen de ‘encounters’ met dieren duidelijk bij aan invulling van het avontuurlijke element en het besef onderdeel te zijn van een groter geheel. Dat dit pad niet voor iedereen begaanbaar is werd mij echter ook duidelijk. Daarom heb ik gezocht naar een manier om alle wezenlijke onderdelen te integreren in een toegankelijkere trail.

Alles komt tijdens deze trail in Afrika samen. Een avontuurlijke reis met persoonlijke antwoorden. De beste combinatie van de elementen ‘avontuur’, ‘verdieping’ en de ‘vibe van Afrika’. Deze combinatie faciliteert op unieke en wetenschappelijk onderbouwde wijze het proces van inzichten, antwoorden, perspectieven, afstand nemen en nieuwe verbindingen maken. Meer informatie, de digitale folder, het interview en het promofilmpje vindt u op www.shifthappenstrail.nl.

Strategie:

Behalve het avontuurlijke wandelen of rijden in overweldigende natuur en de encounters met het wildlife gaat deze trail naast beleving vooral over transitie, bewustwording en verdieping: Shift Happens. Iedere deelnemer vult dat echter naar eigen behoefte met ons in. Dit zal in de gesprekken voorafgaand aan de trail duidelijk zijn geworden. We gebruiken momenten van stilte, van afzondering en evaluerende gesprekken tijdens de trail, over wat er is ervaren en wat je beweegt.

Je persoonlijke doelstelling is daarin voortdurend de rode draad.

Met respect begeven we ons, per Land Rover Defender of tijdens ‘bushwalks’, in gebieden die onder begeleiding van een Bush-expert exclusief voor ons worden opengesteld. Hier kun je antwoord(en) vinden op je vragen en overwegingen herijken. Je werkt aan visie, missie en persoonlijk leiderschap. Maar vooral ook zul je genieten van wat er op je pad komt!

Voor wie?

  • Iedereen die zich aangesproken voelt door een ambitieuze en avontuurlijke ontdekkingsreis naar persoonlijke antwoorden.

  • Leiders uit het bedrijfsleven, overheid, NGO’s, gezondheidszorg en onderwijs.

  • ‘Young Potentials’ die voor een organisatie de toekomstige leiders kunnen worden.

  • Avonturiers die naast ‘wildlife’ en overweldigende natuur een afgestemde verdiepende trail willen beleven.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 023–5291642.

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige