Project omschrijving

Hatha Yoga

Hatha Yoga is een middel om, met behulp van uitgebalanceerd oefenen, bewust ademhalen en geestelijke concentratie, meer evenwicht te brengen tussen lichaam en geest. Doordat de mens in zijn bewegingen vaak naar eenzijdigheid neigt, kunnen er in het lichaam blokkades ontstaan.

Het systeem van yogahoudingen en yogabewegingen, activeert deze gebieden. Door de vele houdingen varieert de inhoud per les sterk. Er zijn staande, zittende en liggende oefeningen. Het doel van de houdingen is om u bewust te laten voelen wat er in het lichaam gebeurt, waar eventuele spanning zit, en deze los te laten. De houdingen zijn niet ingewikkeld en daarmee is deze vorm van yoga voor iedereen toegankelijk. Het laatste gedeelte van de les bestaat uit meditatie en ontspanning.

Tarieven

De kosten voor yoga bedragen € 47,50 per maand (1 x per week 1 uur).
We hanteren een aanvangsabonnement van 3 maanden. Daarna gaat uw abonnement over op een maandabonnement met een opzegtermijn van 1 maand. Gemiste lessen kunnen, als daar plaats voor is, binnen 1 maand worden ingehaald.
U kunt 1x per jaar uw maandabonnement maximaal 1 maand deactiveren. De kosten hiervan bedragen €15,00per maand. Het inschrijfgeld bedraagt €17,50 en is eenmalig.

Hatha-restorative yogales word gegeven door Bianca van der Werf.

Heb je vragen over de cursus of wil je je graag aanmelden? Stuur dan een mail via ons contactformulier of bel ons op 023 – 529 16 42.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 023–5291642.

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige