Massagetherapie

Voelen brengt je dichter bij de waarheid over wie je bent, dan denken.

Massagetherapie geeft je de mogelijkheid weer in contact te komen met je lichaam en met de gevoelens en emoties die daarin opgeslagen zijn zodat de verbinding tussen lichaam en geest hersteld kan worden. Het leert je de signalen van je lichaam te onderkennen en ernaar te luisteren.

Bewustwording van je gevoel geeft je meer mogelijkheden om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Hierdoor kan je zelf de nodige stappen gaan zetten om je balans te hervinden zodat je op eigen kracht weer verder kunt. Op jouw moment en op jouw manier. Aandachtig leren luisteren naar de signalen van je lichaam en de gevoelens die daarin opgeslagen zijn, zonder oordeel, met mildheid en in alle rust; dat is massagetherapie.

  • Direct contact met een specialist

  • Professionele begeleiding

  • Persoonlijk behandelplan

  • Geen verwijsbrief nodig

In de Praktijk Heemstede zijn Bianca de Kat als massagetherapeut werkzaam. Bianca werkt op dinsdag en donderdag. U kunt contact opnemen via het algemene nummer van De Praktijk Heemstede 023 – 529 16 42 of via onderstaande contactgegevens. Consulten worden veelal (gedeeltelijk) door de verzekeraar vergoed.

Bianca de Kat, massagetherapeut, telefoon : 06 – 26 06 48 04
biancadekat@live.nl | biancadekat.nl

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 023–5291642.

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige