Project omschrijving

Ontspanningsmassages

In onze praktijk kunt u terecht voor diverse massages.

Ontspanningsmassage

Het doel van deze massage is vooral het ontspannen en optimaal in balans komen. Warme oliën aangevuld met een persoonlijke etherische olie, faciliteren een weldadig gevoel van relaxatie en het stromen van de energieën. Aangezien lichaam en geest één zijn treedt hierbij ook mentaal herstel op.

Shiatsu massage

Een traditionele oosterse massage die we ook als als acupressuur kennen: door druk op acupunctuurpunten op de huid wordt de lichaamsenergie in balans gebracht en een goede gezondheid bevorderd.

Alle ziekten worden volgens de leer van de shiatsu veroorzaakt door een teveel of te kort aan ‘ki’ (ook wel: chi) oftewel levenskracht. Door middel van shiatsu word ‘ki’ weer in evenwicht gebracht waardoor het lichaam zichzelf kan genezen. Deze massage kan ook heel goed worden gebruikt in combinatie met andere massages.

De volgende regio’s kunnen bij een massage behandeld worden: nek en schouders, hoofd, rug, armen, benen, handen of voeten. U kunt zelf regio’s kiezen en in overleg met de masseur de tijdsduur vaststellen (minimaal 25 minuten).

Verwentijd cadeau geven met een cadeaubon

Geef een massage cadeau. Wij hebben hiervoor mooie cadeaubonnen.

Maak een afspraak

Maak een afspraak via ons contactformulier of bel: 023–5291642.

    Ik heb een vraagIk wil een afspraak makenOverige