Lisette

Specialiteiten

  • Coach: persoonlijk & systemisch

  • Stress & Burn-out

  • Training en begeleiding

  • Management De Praktijk Heemstede

  • Management consultant

Ik ben systemisch coach met specialisatie op het gebied van persoonlijk leiderschap en teamontwikkeling. Na tien jaar gewerkt te hebben in het bedrijfsleven, geef ik inmiddels 20 jaar samen met Maarten vorm en inhoud aan onze multidisciplinaire praktijk. Gedurende die tijd heb ik me verder ontwikkeld in coaching en training en heb ik de duurzaamheid van systemisch werken steeds meer ervaren. Naast het werk in Nederland organiseren we jaarlijks sustainable verdiepingsreizen -avontuurlijke reis met persoonlijke antwoorden- in Zuid-Afrika en Botswana: www.shifthappenstrail.nl

Mijn cliënten omschrijven mij als een warm, wakker en empatisch persoon met een open en betrokken houding die doorpakt en vertraagt, confronteert en verrast, opent en verbindt. Ik geef op creatieve en intuïtieve wijze invulling aan de sessies en werk graag met praktische tools die goed bij jou passen en die je daardoor als anker kunt (her)gebruiken en inzetten.

Ik voel me heel vervuld omdat ik mijn missie vormgeef en ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg wat al zoveel verandering, vrijheid en geluk bij anderen heeft opgeleverd.

Ik ben aangesloten bij het NOBCO en gecertificeerd coach. Ga voor meer informatie naar mijn website lisettethans.nl

Beschikbaarheid

Maandag – Vrijdag 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag Op afspraak