Bianca

Specialiteiten

  • Hatha Yoga

  • Critical Aligment Yoga

Toen ik jaren geleden mijn eerste yogales volgde ging er een wereld voor me open. Yoga gaf me een ingang om de onrust in mijn hoofd een beetje stiller te krijgen. Het liet de energie in mijn lichaam weer stromen. Zelfs mijn zintuigen leken scherper te worden. Het werd mijn anker, mijn innerlijk kompas.

Omdat ik meer wilde weten over yoga ben ik de 4-jarige Yoga opleiding in Amsterdam (YAN) gaan doen. Daarna volgden de bijscholing Critical Alignment Yoga en de Critical Alignment Therapie Opleiding bij Gert van Leeuwen Met veel enthousiasme geef ik sinds eind 2009 les in De Praktijk Heemstede. Naast mijn yogalessen geef ik yogatherapie en voedingsadvies/coaching op maat.

Mijn lessen vinden hun basis in de hatha yoga en meer specifiek in de critical alignment yoga. De lessen zijn heel gevarieerd, mede doordat ik met verschillende thema’s werk waarin elke week een andere lichaamsfocus centraal staat. Ze zijn een combinatie van inspanning en ontspanning, waarin aandacht en ademhaling centraal staan.

Beschikbaarheid

Woensdag 20.30 – 21.30 uur