Angela

Specialiteiten

  • Pilates

  • Chilates i.o.

  • Pink Ribbon Pilates i.o.

  • Bodyshape

  • Bodyflow

In Berlijn heb ik rechten gestudeerd en naast mijn studie op beurzen en congressen vertaald, modeshows gelopen, in de winter skilessen voor Club Med en Oostenrijkse skischolen gegeven, sportlessen (vooral in Callenetics) voor de Volksuniversiteit verzorgd en bijna 10 jaar als stewardess bij Pan Am en Lufthansa gewerkt.

10 Jaar geleden ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met Pilates. Mijn Pilates Ground Control opleiding heb ik in 2011 afgesloten en sindsdien heb ik veel verdiepende workshops in Nederland en in het buitenland gevolgd. Momenteel volg ik een opleiding Chilates; een mix van Oosterse en Westerse bewegingsvormen. Daarnaast volg ik met de Pink Ribbon Pilates een postoperatieve training voor borstkanker-patiënten.

Voor mij is het heel belangrijk dat mensen bewegen en dat je contact hebt met je lichaam en het goed leert aanvoelen. Bijna iedereen kan onafhankelijk van leeftijd en lichaam, in Pilates een vorm van beweging vinden die haar of hem past. Bij mij kun je groeps- en privélessen volgen.

Beschikbaarheid

Maandag 17.00 – 18.00 uur
Dinsdag, Donderdag en Vrijdag 9.15 – 10.15 uur
Privélessen op afspraak