Project omschrijving

Spreekuur ‘Verloskundigen aan het Spaarne’

 “Geniet van je zwangerschap, bij ons ben je in goede handen”

Alles draait bij ons om jou. Jouw wensen, jouw gezondheid en een gezonde ontwikkeling van jouw kindje staan centraal bij alles wat wij doen. Ons verloskundige team bestaat uit 4 vaste verloskundigen en 1 vaste waarneemster die je afwisselend tijdens de controles ontmoet. Tijdens jouw bevalling zie je dus bijna altijd een bekend gezicht. Je partner is van harte welkom bij alle controles, we begeleiden jullie samen bij het proces van ouders worden.

Op maandagmiddag van 14.00-18.00 uur hebben we ons spreekuur uitgebreid met een spreekuurvestiging in Heemstede in De Praktijk Heemstede, aan de Jan van Goyenstraat 25-27. Parkeren is gratis maar gedeeltelijk met een blauwe kaart. De blauwe kaart is verplicht daar waar een blauwe streep zichtbaar is. Er wordt streng gecontroleerd.

Elke zwangere vrouw uit de regio Haarlem en Heemstede kan zich bij ons aanmelden voor verloskundige kwaliteitszorg tijdens de zwanger-schap, bevalling en kraamtijd. Aanmelden kan al vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent.

Voor meer informatie kun je mailen naar: verloskundigen@praktijkaanhetspaarne.nl.

Of bel ons: 023-5355007 – maandag t/m donderdag van 08.30-14.00 uur.