Daniëlle

Specialiteiten

  • Medisch pedicure

Ik ben opgegroeid in Haarlem, heb een aantal jaren in Hillegom gewoond en toen mijn dochter in Noordwijkerhout ging wonen ben ik haar gevolgd. Ik heb sinds mijn middelbare schooltijd bij diverse organisaties op de administratie gewerkt. En opeens was ik het zat…het roer moest om…ik wilde meer iets in de verzorgende omgeving doen.

Mijn pedicure, tevens docent bij Pediroda in Hillegom, stelde voor om de opleiding te doen. Na het behalen van mijn diploma heb ik een tijdje een ruimte gehuurd, maar sinds mei 2020 heb ik een prachtige praktijk aan huis. In het voorjaar van 2021 heb ik mijn diploma medisch pedicure behaald; nu kan ik mijn klanten nog beter van dienst zijn. Ik ben aangesloten bij de thuisservice van Marente en iedere donderdag werk ik met veel plezier in De Praktijk Heemstede.

Maak een afspraak